iPhone 12 Pro Max 256 GB Grafit grå – Brugt – Meget god stand

4.299 kr.

Oplev højtydende innovation og flot design med denne brugte iPhone 12 Pro Max. Få 256 GB lagerplads og maksimal mobilitet – perfekt for alle tech-entusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 11824601358459892 Kategori:

Opgrader din mobiloplevelse til det næste niveau med en brugt iPhone 12 Pro Max 256 GB i den elegante grafitgrå farve. Denne topmoderne smartphone er ikke kun en gadget, den er en livsstil.

Med sin imponerende 6,7 tommer Super Retina XDR-skærm kan du dykke ind i en verden af levende farver og skarp detaljer. Uanset om du streamer dine yndlingsserier, spiller spil eller arbejder på farten, leverer iPhone 12 Pro Max en oplevelse, der er uden sidestykke.

Udstyret med den kraftfulde A14 Bionic-chip, får du en lynhurtig ydelse og oplever problemfri multitasking. Uanset om du redigerer videoer, spiller avancerede spil eller bruger tunge apps, er denne iPhone klar til at imødekomme dine behov.

Med et imponerende 256 GB lagerplads har du masser af plads til dine billeder, videoer, musik og apps. Du behøver aldrig mere bekymre dig om at slette indhold for at frigive plads.

Den avancerede kamerafunktion på iPhone 12 Pro Max gør dig til en øjeblikkelig professionel fotograf. Med sin Triple-lins system får du fantastiske billeder uanset om det er i dagslys eller svagt lys. Uanset om du er en selfie-elsker eller vil tage imponerende landskabsbilleder, imponerer dette kamera hver gang.

Vi på Preloved Electronics garanterer, at denne brugte iPhone 12 Pro Max er i meget god stand og fuldt funktionsdygtig. Med vores utrolige 2 års garanti kan du have fuld tillid til din købsbeslutning.

Få fat i denne luksuriøse iPhone 12 Pro Max til en utrolig pris og giv dig selv en mobiloplevelse i verdensklasse. Bestil nu og opgrader din mobilverden i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPhone 12 Pro Max 256 GB Grafit grå – Brugt – Meget god stand”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.