Apple iPhone 12 5G 256GB – Green

7.799 kr.

Få lynhurtig hastighed og en fantastisk billedkvalitet med den nye Apple iPhone 12 5G. Opgrader din teknologi og oplev en verden af muligheder. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 5372800324215417 Kategori:

Produktbeskrivelse:

Oplev kraften i fremtiden med Apple iPhone 12 5G. Denne grønne skønhed kombinerer innovation, performance og stil på en unik måde. Med en 6.1 Super Retina XDR OLED-skærm og en opløsning på 2532×1170, vil hver eneste detalje tage pusten fra dig. Uanset om du streamer videoer, spiller spil eller surfer på nettet, vil billederne sprudle af farver og kontraster.

Den indbyggede 5G-teknologi sætter nye standarder for hastighed og pålidelighed. Uanset hvor du befinder dig, vil du opleve lynhurtig download og streaming uden forsinkelser. Med Dual SIM-kapabilitet kan du endda skifte mellem forskellige telefonnumre og abonnementer uden problemer.

Under det elegante ydre banker Apple A14 Bionic-hexa-core-processoren, en kraftfuld motor, der leverer uovertruffen hastighed og performance. Den kombineres med 4 GB RAM og 256 GB Flash-lagring, der giver dig masser af plads til dine apps, billeder, videoer og filer. Du vil aldrig løbe tør for plads.

Det dual kamera-system på 12 megapixel f/1.6 og 12 megapixel f/2.4 med 2x optisk zoom giver dig mulighed for at være fotografen bag exceptionelle billeder. Uanset om du tager portrætter med en smuk bokeh-effekt eller fanger skarpe detaljer på afstand, vil resultaterne være imponerende. Den 12 megapixel f/2.2 frontkamera sørger for, at dine selfies altid ser fantastiske ud.

Denne iPhone 12 er også IP68 støv- og vandafvisende, hvilket giver en ekstra beskyttelse til at følge dig på eventyr i enhver situation. Og med iOS 14 får du et intuitivt og brugervenligt operativsystem, der giver dig adgang til en verden af apps og funktioner.

Apple iPhone 12 5G 256GB i grøn er ikke bare en smartphone – det er en legende i sin egen klasse. Tag skridtet ind i fremtiden og oplev en verden af muligheder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Apple iPhone 12 5G 256GB – Green”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.